Opremljenost Medifema

 

U ovom trenutku Medifem s dnevnom bolnicom ima tri liječničke ordinacije, operativnu salu i dvije sobe za oporavak operiranih pacijenata i buđenje nakon operativnih zahvata.

U potpunosti smo opremljeni za opću anesteziju jer pri svakom zahvatu je prisutan i anesteziolog s višegodišnjim iskustvom rada u bolnici.

Za minimalno invazivne operativne zahvate koristi se takozvani endoskopski stup njemačkog proizvođača Karla Storza koji je vjerojatno najbolji operativni instrument trenutno dostupan. Ovaj apart se koristi za sve histeroskopske zahvate i za operativne zahvate na vratu maternice tipa LLETZ ili konizacija.

U dijagnostičke svrhe koristimo dva ultrazvučna aparata koja predstavljaju vrh ginekološke i opstetričke dijagnostike s mogućnošću visokorezolucijskih trodimenzionalnih i četverodimenzionalnih ultrazvučnih prikaza.

Kolposkopski pregled vrata maternice je pretraga kojom se gledaju promijene sluznice vrata maternice koje su najčešće uzrokovane HPV virusom. Ta pretraga se može radi klasičnim aparatima ili digitalnim kamerama visoke rezolucije koji grešku svedu na minimum. U Medifemu koristimo digitalne kamere tako da tijekom samog pregleda i pacijent sudjeluje u dijagnostici i detaljno vidi sve što se radi.

Kako bismo bili u trendu s najnovijim terapijskim rješenjima često zanemarivanih problema kod žena, nudimo i terapiju PRP i laserom za sve žene koje imaju suhoću rodnice, bolne odnose, osjećaj proširene rodnice, probleme s inkontinencijom, postmenopauzalne probleme koji su uzrokovani životnom doblju i nedostatkom hormona.

Podijeli objavu

About Author

WordPress Image Lightbox Plugin